Αρχική Σελίδα

Hebi Huake Paper Products Co., Ltd.

Hebi Huake Paper Products Co., Ltd.

1 2
Hebi Huake Paper Products Co., Ltd. Hebi Huake Paper Products Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Μάρκες : Huake
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~500
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000
Εξαγωγή pc : < 10%

Κατασκευάζουμε τους θερμικούς ρόλους εγγράφου και οι ρόλοι εγγράφου για τη θέση πώλησης (POS), μηχανή καταλόγων μετρητών, μηχανή πιστωτικών καρτών, αντλία πετρελαίου, βενζινάδικα, πουλαούν λιανικώς της βιομηχανίας, των υπεραγορών, της βιομηχανίας επεξεργασίας πληρωμής, του οικονομικού τομέα, των χώρων στάθμευσης, της ζώνης τυχερού παιχνιδιού, της τιμολόγησης, της βιομηχανίας ξενοδοχείων, του plaza φόρου, της πρακτικής μηχανής, της μεταφοράς, της βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών ιατρικών, της φιλοξενίας, του εργαστηρίου και πολλής άλλης μηχανής περίπτερων. Τη υψηλή ταχύτητα αυτοματοποιούμε πλήρως προηγμένος σκίζοντας τη μηχανή και την εκτύπωση των Τύπων,
Οι περισσότεροι από τους θερμικούς POS εγγράφου ρόλους που χρησιμοποιούνται σε κάθε χέρια, σε ισχύ τα εκατομμύρια κάθε μέρα. Το θερμικό έγγραφο POS κυλά το μοναδικό πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι ότι η θερμικές POS εγγράφου μας τιμή και η ποιότητα ρόλων είναι προσιτές από άλλους προμηθευτές! Επίσης, παρέχουμε πάντα μια αξιόπιστη υπηρεσία, μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση, εκτιμάμε και φροντίζουμε τους πελάτες μας!
Οι ευχαριστώντας καταναλωτές αποστολής μας με τα σφαιρικά αναγνωρισμένα χαρτικά εγγράφου. Ποιοτική πολιτική δεσμευμένος μας στα ποιοτικά προϊόντα κατασκευής και αγοράς των διεθνών προτύπων σε ανταγωνιστικές τιμές, στο θερμικό έγγραφο, τομέας χαρτικών εγγράφου καταλόγων μετρητών.
Σταθερή προσπάθεια θα καταβληθεί από την επιχείρηση να συναντήσει τα διεθνή πρότυπα. Χρειαζόμαστε την ενθάρρυνσή σας με τη χρησιμοποίηση των προϊόντων μας για τις κανονικές ανάγκες σας. Στην κατασκευή εγγράφου καταλόγων μετρητών, έχουμε μια αυτοματοποιημένη προόδου πλήρως γραμμή για να κατασκευάσουμε υψηλό - ρόλοι ποιοτικού εγγράφου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebi Huake Paper Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Yang

Τηλ.:: 16603926633

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)